Coș de cumpărături

Lustre pentru living

Lustre pentru living

Lustre living pentru o atmosferă caldă

O lustră, o lampă suspendată sau un candelabru este un corp de iluminat principal în orice living. Îți propunem variante de lustre living moderne care să-ți lumineze întreaga încăpere. Descoperă propunerile noastre de lustre pentru livingul casei tale!

Filtrează
Garanție 2 ani
Lustră Ball Ball, finisaj alb, diametru 25 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Colecția de lustre Ball Ball este proiectată de designerul Michael Waltersdorff. Lampa are un design clasic danez, cu curbe moi și linii verticale. Sticla este turnată și oferă străluc..
De la  1.154,30 lei
Fără TVA:970,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră Ball Ball, finisaj negru, diametru 15 cm.Lampa necesită 1 bec E14 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Colecția de lustre Ball Ball este proiectată de designerul Michael Waltersdorff. Lampa are un design clasic danez, cu curbe moi și linii verticale. Sticla este turnată și oferă străl..
De la  606,90 lei
Fără TVA:510,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Drops, finisaj negru, diametru 17 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu bare metalice de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff, lămpile ..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Drops, finisaj negru, diametru 23 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu bare metalice de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff, lămpile s..
De la  999,60 lei
Fără TVA:840,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Grape, finisaj alb, diametru 16 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Această familie de lustre decorative cu detalii fine și nuanțate își are inspirația în struguri. Lămpile reflectă lumina prin sticla lor mată, transparentă sau fumurie, creând un..
De la  392,70 lei
Fără TVA:330,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Scandic, finisaj alb.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustra din sticlă Scandic proiectată de Michael Waltersdorff este un design nordic din sticlă cu detalii din oțel. Designerul a vrut să creeze cât mai multă lumină din această serie de lămpi, i..
De la  535,50 lei
Fără TVA:450,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie The Classic, finisaj metal oxidat, diametru 30 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele The Classic sunt lămpi cu design clasic și totuși inovator. Alegerea atentă a materialului și a culorilor pentru cele două dimensiuni (Ø20 cm și Ø30 cm) f..
De la  916,30 lei
Fără TVA:770,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie The Classic, finisaj negru - cupru, diametru 20 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele The Classic sunt lămpi cu design clasic și totuși inovator. Alegerea atentă a materialului și a culorilor pentru cele două dimensiuni (Ø20 cm și Ø30 cm) ..
De la  606,90 lei
Fără TVA:510,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră DC, finisaj alb - lemn, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.DC este o serie de lustre complet unică, dezvoltată în colaborare cu Michael Waltersdorff și Emanuele Patton. Datorită formelor sale rotunde și a combinației dintre metal și lemn, aceas..
De la  916,30 lei
Fără TVA:770,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Bodo, finisaj alb, diametru 14 cm.Designul lustrelor Bodo este în mod deliberat simplu și rezervat, concentrându-se pe detalii. Suprafața fină și forma rotundă a sticlei opalescente oferă o reflexie funcțională și eficientă a luminii...
De la  856,80 lei
Fără TVA:720,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Bubbles, finisaj chihlimbar, diametru 14 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Forma aparent simplă a lustrelor Bubbles este de fapt un studiu profund al geometriei, unde proporțiile sunt echilibrate între sferele care alcătuiesc lampa. Aspectul fina..
De la  856,80 lei
Fără TVA:720,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Drops Textil, finisaj alb, diametru 17 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu difuzor din textil de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff,..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Drops, finisaj alb, diametru 17 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Țurțurii se formează atunci când condițiile sunt propice, când zăpada se topește și creează cele mai frumoase picături (drops). Aceasta a fost inspirația pentru echipa Halo Design..
De la  1.285,20 lei
Fără TVA:1.080,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Stockholm, finisaj gri, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 15W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Stockholm au un design nordic, o dovadă vie a stilului modern combinat cu detalii uimitoare. Proiectate de Michael Waltersdorff și Emanuele Patton, lămpile sunt un mi..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră Dueodde, finisaj alb, diametru 24 cm.Lampa necesită 5 becuri G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Dueodde din sticlă opalescentă de înaltă calitate au forme organice și sunt disponibile în trei dimensiuni. Plaja Dueodde este una dintre cele mai bune plaje din Bornholm (Dan..
De la  1.523,20 lei
Fără TVA:1.280,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 15 din 96 (7 pag.)


Lustre living


În living, se potrivesc cel mai bine lustrele și lămpile suspendate cu lumină alb caldă, care asigură o atmosferă relaxantă. În sortimentul archi|LIGHT, găsești o gamă variată de lămpi suspendate pentru living, atât cu tehnologie LED, cât și care necesită bec.

Alegerea lustrei potrivite este un pas important în amenajarea livingului. În funcție de nevoie, poți opta pentru o lampă cu mai multe becuri sau una cu tehnologie LED asigurând până la 5000 de lumeni. Lustrele cu LED au o durată de viață mai lungă și aduc un plus de confort căminului. Pe de altă parte, cele cu bec sunt mai simple și se integrează cu ușurință în livingurile decorate clasic.

Modele de lustre living

Alegerea lămpii perfecte pentru living nu este o sarcină ușoară. Trebuie să ții cont de cromatica și designul camerei, de suprafața ei și dacă vei mai include în proiect și alte corpuri de iluminat precum aplice, lampadare sau veioze. Mai jos găsești categoriile principale de lămpi suspendate pe care le găsești pe site-ul nostru.

  • Lustre LED pentru living

Pentru livingurile decorate în stil contemporan, recomandăm o lampă suspendată care folosește tehnologia LED. Cu un design atipic, o astfel de lampă poate deveni piesa centrală din orice încăpere. Poți alege o lampă LED cu design industrial sau una minimalistă cu o structură delicată.

În sortimentul archi|LIGHT găsești lămpi suspendate LED care au flux luminos la sursă între 420 și 5.760 de lumeni și un consum între 6W până la 50W. La nivel de finisaje, poți alege un model alb, negru, antracit sau crom, realizat din materiale de calitate (aluminiu, oțel, ABS).

Un criteriu important pe care să-l ai în vedere este mărimea lămpii suspendate. Dimensiunile acesteia trebuie să se integreze cu dimensiunile livingului. O lampă prea mare într-un spațiu prea mic poate să dea prea multă lumină și să devină obositor sau poate să creeze un disconfort vizual. 

  • Lustre living cu bec

O lampă suspendată cu bec este clasică, nu se va demoda și se potrivește oricărui tip de spațiu. Poți alege între lămpi care necesită bec E27 sau bec GU10. Indiferent de cromatica livingului tău, îți oferim modele cu finisaje diferite din care poți alege: alb, negru, bej, crom, auriu, galben, verde, nichel, gri. Alege o lampă care se integrează perfect în designul camerei.

  • Lustre living tip pendul

Acest timp de lămpi sunt ideale pentru livingurile decorate minimalist și care sunt aerisite. Poți alege o lampă suspendată tip retro al cărei bec este vizbil, una modernă în formă tubulară sau una clasică cu abajarul mare și din textil. Cele cu abajur au dimensiuni mai mari, diametru lor putând ajunge la 47 cm.

Lustrele tip pendul pentru living din sortimentul archi|LIGHT vin în finisaje diferite. Poți alege pentru o lampă suspendată cu abajur auriu satinat, galben, verde închis sau negru mat.

  • Lustre living cu mai multe becuri

Pentru livingurile spațioase poți alege o lustră suspendată sau aplicată care are mai multe surse de lumină. Avem modele care sunt cu 2 sau 3 becuri. De asemenea, poți opta pentru o lampă cu proiectoare orientabile. O astfel de lampă îți permite să luminezi livingul în mai multe direcții.

Dacă nu ai găsit pe această pagină lustra potrivită pentru livingul tău, consultă și celelalte secțiuni: