Coș de cumpărături

Lustre dormitor

Lustre dormitor

Lustre dormitor moderne cu LED sau bec

Alege pentru dormitorul tău o lustră minimalistă, modernă care asigură o lumină caldă pentru o atmosferă primitoare. Descoperă propunerile noastre de lustre dormitor și include în iluminatul dormitorului tău un corp de iluminat suspendat!

Filtrează
Garanție 2 ani
Lustra Samba face parte din colecția corpurilor de iluminat Faro Lab. Are un design simplu tip pendul, dar cu un accent special dat de abajur care are un finisaj bej. Lustra este ideală pentru living și dormitor.Lustra este concepută din oțel și textil și are un cablu de lungimea de 1,7 metri.Lustra..
De la  1.755,25 lei
Fără TVA:1.475,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampa suspendată Whizz este creația designerului Christoph Friedrich Wagner.Este o lampă pendul minimalistă, fiind o opțiune bună pentru camerele care au nevoie de un punct luminos: dormitor, living, hol.Lampa are un finisaj negru + interior reflector auriu, conceput din oțel.Lampa are un cablu de 1..
De la  785,40 lei
Fără TVA:660,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampa cu 2 proiectoare Orleans este un design Nahtrang și poate fi montată pe tavan.Lampa necesită 2 becuri GU10 max 8W LED, iar fiecare sursă de lumină poate fi orientată pe orizontală 350° sau pe verticală 180°.Lampa are un finisaj crom cu negru și are un design minimalist, versatil pentru ilumina..
De la  517,65 lei
Fără TVA:435,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampa suspendată Whizz este creația designerului Christoph Friedrich Wagner. Este o lampă pendul minimalistă cu greutate la bază pentru a putea fi fixată pe podea.Lampa este o opțiune bună pentru camerele care au nevoie de un punct luminos: dormitor, living, hol, putând juca rol de lampadar în zona ..
De la  1.618,40 lei
Fără TVA:1.360,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră Ball Ball, finisaj alb, diametru 25 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Colecția de lustre Ball Ball este proiectată de designerul Michael Waltersdorff. Lampa are un design clasic danez, cu curbe moi și linii verticale. Sticla este turnată și oferă străluc..
De la  1.154,30 lei
Fără TVA:970,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră Ball Ball, finisaj negru, diametru 15 cm.Lampa necesită 1 bec E14 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Colecția de lustre Ball Ball este proiectată de designerul Michael Waltersdorff. Lampa are un design clasic danez, cu curbe moi și linii verticale. Sticla este turnată și oferă străl..
De la  606,90 lei
Fără TVA:510,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Drops, finisaj negru, diametru 17 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu bare metalice de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff, lămpile ..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Drops, finisaj negru, diametru 23 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu bare metalice de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff, lămpile s..
De la  999,60 lei
Fără TVA:840,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Grape, finisaj alb, diametru 16 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Această familie de lustre decorative cu detalii fine și nuanțate își are inspirația în struguri. Lămpile reflectă lumina prin sticla lor mată, transparentă sau fumurie, creând un..
De la  392,70 lei
Fără TVA:330,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Scandic, finisaj alb.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustra din sticlă Scandic proiectată de Michael Waltersdorff este un design nordic din sticlă cu detalii din oțel. Designerul a vrut să creeze cât mai multă lumină din această serie de lămpi, i..
De la  535,50 lei
Fără TVA:450,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustra Conga face parte din colecția corpurilor de iluminat Faro Lab. Are un design simplu tip pendul, dar cu un accent special dat de abajur care are un finisaj alb. Lustra este ideală pentru livinguri și dormitoare. Lustra este concepută din oțel și textil și are un cablu de lungimea de 1,7 metri...
De la  1.124,55 lei
Fără TVA:945,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră DC, finisaj alb - lemn, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.DC este o serie de lustre complet unică, dezvoltată în colaborare cu Michael Waltersdorff și Emanuele Patton. Datorită formelor sale rotunde și a combinației dintre metal și lemn, aceas..
De la  916,30 lei
Fără TVA:770,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Bodo, finisaj alb, diametru 14 cm.Designul lustrelor Bodo este în mod deliberat simplu și rezervat, concentrându-se pe detalii. Suprafața fină și forma rotundă a sticlei opalescente oferă o reflexie funcțională și eficientă a luminii...
De la  856,80 lei
Fără TVA:720,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Bubbles, finisaj chihlimbar, diametru 14 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Forma aparent simplă a lustrelor Bubbles este de fapt un studiu profund al geometriei, unde proporțiile sunt echilibrate între sferele care alcătuiesc lampa. Aspectul fina..
De la  856,80 lei
Fără TVA:720,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Drops Textil, finisaj alb, diametru 17 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu difuzor din textil de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff,..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 15 din 44 (3 pag.)


Lustre dormitor


Alegerea unei lustre pentru dormitor este una destul de simplă. Este adevărat că sunt multe modele de lustre, dar în dormitor este de preferat să alegi una care să aibă proporții mai mici. Deja în cameră vei avea obiecte de mobilier voluminoase (ex. pat, șifonier), iar o lustră dormitor de dimensiuni mari poate să încarce și mai mult camera. Prin urmare, ascest lucru ne dorim să fie evitat.

Pentru a găsi modelul potrivit pentru dormitorul tău, îți punem la dispoziție variante de lustre dormitor minimaliste, care se potrivesc chiar și în dormitoarele cu suprafață redusă.

Lustrele pentru dormitor sunt în general de tip pendul, putând fi plasate chiar pe lateralele patului în loc de veioze sau aplice de pat. De exemplu, lampa suspendată Mine de la Faro Barcelona este potrivită pentru zona patului. Acest model de lampă are difuzorul din sticlă sau plastic și a primit premiul German Design Award Special în 2018.

Lustre dormitor cu lumină caldă

În dormitor este recomandat să alegi pentru lustre dormitor becuri cu lumină caldă 3000K sau extra-caldă 2700K. Astfel te asiguri că vei crea o atmosferă caldă, care te îmbie la odihnă și relaxare. În oferta archi|LIGHT, am inclus lămpi suspendate care necesită bec E27 sau bec GU10.

În ce privește finisajul, îți propunem lustre dormitor cu finisaj simplu (alb, negru, gri), dar și în culori sau combinații de culori speciale (auriu, crom-negru, negru-bej, negru-galben, negru-verde sau nichel-negru). Analizează paleta de culori și alege o lustră care se integrează în designul dormitorului tău!

Dacă nu ai găsit pe această pagină lampa suspendată potrivită pentru dormitorul tău, consultă și celelalte secțiuni: