Coș de cumpărături

Lustre pentru dormitor

Lustre pentru dormitor

Lustre dormitor moderne cu LED sau bec

Alege pentru dormitorul tău o lustră minimalistă, modernă care asigură o lumină caldă pentru o atmosferă primitoare. Descoperă propunerile noastre de lustre dormitor și include în iluminatul dormitorului tău un corp de iluminat suspendat!

Filtrează
Garanție 2 ani
Lustră Ball Ball, finisaj alb, diametru 25 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Colecția de lustre Ball Ball este proiectată de designerul Michael Waltersdorff. Lampa are un design clasic danez, cu curbe moi și linii verticale. Sticla este turnată și oferă străluc..
De la  1.154,30 lei
Fără TVA:970,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră Ball Ball, finisaj negru, diametru 15 cm.Lampa necesită 1 bec E14 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Colecția de lustre Ball Ball este proiectată de designerul Michael Waltersdorff. Lampa are un design clasic danez, cu curbe moi și linii verticale. Sticla este turnată și oferă străl..
De la  606,90 lei
Fără TVA:510,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Drops, finisaj negru, diametru 17 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu bare metalice de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff, lămpile ..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Drops, finisaj negru, diametru 23 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu bare metalice de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff, lămpile s..
De la  999,60 lei
Fără TVA:840,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Grape, finisaj alb, diametru 16 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Această familie de lustre decorative cu detalii fine și nuanțate își are inspirația în struguri. Lămpile reflectă lumina prin sticla lor mată, transparentă sau fumurie, creând un..
De la  392,70 lei
Fără TVA:330,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră bucătărie Scandic, finisaj alb.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustra din sticlă Scandic proiectată de Michael Waltersdorff este un design nordic din sticlă cu detalii din oțel. Designerul a vrut să creeze cât mai multă lumină din această serie de lămpi, i..
De la  535,50 lei
Fără TVA:450,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră DC, finisaj alb - lemn, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.DC este o serie de lustre complet unică, dezvoltată în colaborare cu Michael Waltersdorff și Emanuele Patton. Datorită formelor sale rotunde și a combinației dintre metal și lemn, aceas..
De la  916,30 lei
Fără TVA:770,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Bodo, finisaj alb, diametru 14 cm.Designul lustrelor Bodo este în mod deliberat simplu și rezervat, concentrându-se pe detalii. Suprafața fină și forma rotundă a sticlei opalescente oferă o reflexie funcțională și eficientă a luminii...
De la  856,80 lei
Fără TVA:720,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Bubbles, finisaj chihlimbar, diametru 14 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Forma aparent simplă a lustrelor Bubbles este de fapt un studiu profund al geometriei, unde proporțiile sunt echilibrate între sferele care alcătuiesc lampa. Aspectul fina..
De la  856,80 lei
Fără TVA:720,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Drops Textil, finisaj alb, diametru 17 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Drops cu difuzor din textil de la Halo Design sunt o interpretare inovatoare a variantei clasice din sticlă suflată. Proiectate de designerul Michael Waltersdorff,..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Drops, finisaj alb, diametru 17 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Țurțurii se formează atunci când condițiile sunt propice, când zăpada se topește și creează cele mai frumoase picături (drops). Aceasta a fost inspirația pentru echipa Halo Design..
De la  1.285,20 lei
Fără TVA:1.080,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră dormitor Stockholm, finisaj gri, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 15W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Stockholm au un design nordic, o dovadă vie a stilului modern combinat cu detalii uimitoare. Proiectate de Michael Waltersdorff și Emanuele Patton, lămpile sunt un mi..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră Dueodde, finisaj alb, diametru 24 cm.Lampa necesită 5 becuri G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lustrele Dueodde din sticlă opalescentă de înaltă calitate au forme organice și sunt disponibile în trei dimensiuni. Plaja Dueodde este una dintre cele mai bune plaje din Bornholm (Dan..
De la  1.523,20 lei
Fără TVA:1.280,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră Dueodde, finisaj negru - lemn, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Cu o formă curbată și un contrast dintre metal și lemnul masiv, lustrele Dueodde au un aspect unic. Inspirația pentru design este clepsidra, un obiect de mare farmec al cărei ni..
De la  999,60 lei
Fără TVA:840,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lustră Grape, finisaj gri, diametru 20 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Această familie de lustre decorative cu detalii fine și nuanțate își are inspirația în struguri. Lămpile reflectă lumina prin sticla lor mată, transparentă sau fumurie, creând un iluminat ..
De la  535,50 lei
Fără TVA:450,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 15 din 44 (3 pag.)


Lustre dormitor


Alegerea unei lustre pentru dormitor este una destul de simplă. Este adevărat că sunt multe modele de lustre, dar în dormitor este de preferat să alegi una care să aibă proporții mai mici. Deja în cameră vei avea obiecte de mobilier voluminoase (ex. pat, șifonier), iar o lustră dormitor de dimensiuni mari poate să încarce și mai mult camera. Prin urmare, ascest lucru ne dorim să fie evitat.

Pentru a găsi modelul potrivit pentru dormitorul tău, îți punem la dispoziție variante de lustre dormitor minimaliste, care se potrivesc chiar și în dormitoarele cu suprafață redusă.

Lustrele pentru dormitor sunt în general de tip pendul, putând fi plasate chiar pe lateralele patului în loc de veioze sau aplice de pat. De exemplu, lampa suspendată Mine de la Faro Barcelona este potrivită pentru zona patului. Acest model de lampă are difuzorul din sticlă sau plastic și a primit premiul German Design Award Special în 2018.

Lustre dormitor cu lumină caldă

În dormitor este recomandat să alegi pentru lustre dormitor becuri cu lumină caldă 3000K sau extra-caldă 2700K. Astfel te asiguri că vei crea o atmosferă caldă, care te îmbie la odihnă și relaxare. În oferta archi|LIGHT, am inclus lămpi suspendate care necesită bec E27 sau bec GU10.

În ce privește finisajul, îți propunem lustre dormitor cu finisaj simplu (alb, negru, gri), dar și în culori sau combinații de culori speciale (auriu, crom-negru, negru-bej, negru-galben, negru-verde sau nichel-negru). Analizează paleta de culori și alege o lustră care se integrează în designul dormitorului tău!

Dacă nu ai găsit pe această pagină lampa suspendată potrivită pentru dormitorul tău, consultă și celelalte secțiuni: