Coș de cumpărături

Modalități de plată

1) Plata online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul opțiunii de plată „Plată online cu card”, vei fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți EuPlătesc, unde vei completa un formular cu informații despre cardul tău.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată în niciun moment pe serverele magazinului nostru sau pe serverele procesatorului de plăți. Toate datele sunt introduse direct în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Procesator plata online - EuPlatesc

 

2) Rate fără dobândă cu card bancar

Poți plăti în 2 până la 6 rate egale fără dobândă cu cardurile Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și First Bank. După ce vei introduce datele cardului tău în pagina procesatorului de plăți EuPlătesc, sistemul va detecta în mod automat dacă deții un card eligibil pentru plata în rate fără dobândă la una dintre băncile menționate anterior și va afișa o listă de unde poți selecta numărul de rate egale fără dobândă dorit.

Urmărește apoi în raportul lunar de activitate furnizat de banca ta datele referitoare la rambursare. Rambursează rata lunară până la data scadentă pentru a beneficia de dobânda de 0%.

Bănci eligibile


3) Transfer bancar

În cazul opțiunii de plată „Transfer bancar”, va trebui să achiți valoarea produselor comandate în contul nostru bancar. Odată cu notificarea pentru plasarea comenzii, vei primi detaliile de plată (contul bancar, banca, suma). Plata trebuie să fie făcută integral pentru încheierea contractului. Pentru a procesa comanda cât mai repede posibil, recomandăm să menționezi numărul comenzii drept cod de referință în detaliile transferului bancar.

În cazul unei plăți prin transfer bancar electronic, prețul tranzacției se consideră achitat în momentul în care suma aferentă comenzii a fost creditată în contul nostru bancar. Prin folosirea acestei metode de plată, finalizarea comenzii poate fi prelungită cu 1-3 zile lucrătoare. Transmiterea unei copii a OP-ului la office@archilight.ro urgentează procesarea comenzii.

Datele necesare efectuării transferului sunt:

  • Beneficiar: HDB SMART SYSTEM S.R.L 
  • Cod Fiscal: RO 30726626
  • Adresa: București Sector 1, Str. Londra, nr. 16, ap 7
  • Cont IBAN: RO78 BACX 0000 0016 9652 6003
  • Banca: UniCredit Bank


4) Numerar, la livrare

În cazul opțiunii „Plată la livrare”, vei plăti în numerar la curier, în momentul în care primești coletul. Plata ramburs este posibilă în limita a 1.000 lei. Plata ramburs nu este disponibilă pentru produsele realizate la comandă conform specificațiilor cumpărătorului. Pentru plata ramburs la curier se va percepe o taxă suplimentară pentru procesarea plății de livrare.


Spor la cumpărături!