Coș de cumpărături

Aplice living

Aplice living

Aplice living cu lumină caldă

De la aplice living clasice, până la aplice living moderne cu LED integrat, cu siguranță vei găsi pe archi|LIGHT corpuri de iluminat potrivite pentru pereții livingului tău. Pentru o atmosferă primitoare, alege aplice perete cu lumină caldă. Descoperă aplicele ideale pentru livingul tău!

Filtrează
Garanție 2 ani
Aplica de perete din colecția Stan este realizată din aluminiu și asigură lumină uniformă în două direcții, sus și jos.Aplica necesită două becuri GU10 max 8W LED și are un finisaj alb mat.Poate fi schimbat finisajul negru din interior, achiziționând un reflector cu finisaj alb sau auriu model 02023..
De la  398,65 lei
Fără TVA:335,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica de perete Cotton are abajur din textil, finisaj bej. Aplica este perfectă pentru iluminatul decorativ al casei.Aplica luminează în două direcții, sus-jos, și este compatibilă cu becul LED E27 7 W Smart model 01696 care poate fi controlat prin WiFi, folosind aplicația Tuya.Forma aplicei de per..
De la  243,95 lei
Fără TVA:205,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Aplică dormitor realizată din aluminiu și cu lumină orientabilă. Aplica necesită un bec GU10 max 10W LED și are un finisaj negru.Aplica este potrivită pentru zona patului dintr-un dormitor, într-o cameră de hotel sau lângă o canapea din living, fiind folosită ca lumină de citit. Aplica are întrerupă..
De la  214,20 lei
Fără TVA:180,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Spot aplicat tavan și perete realizat din aluminiu și cu lumină orientabilă. Spotul necesită un bec GU10 max 10W LED și are un finisaj negru.Spot aplicat pentru living, hol, bucătărie sau dormitor.Pentru un confort vizual maxim, poți comanda bec GU10 cu filtru anti-orbire (honeycomb) integrat.În con..
De la  190,40 lei
Fără TVA:160,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Aplică perete, model Dodo 60. Aplică perete LED 3W pătrată, din aluminiu - policarbonat cu finisaj auriu - gri închis și grad de protecție IP54 - protecție la umiditate.Aplica are lumină alb extra-caldă 2700K, CRI80, 120lm. Lumină bidirecțională - fiecare unghi de lumină sus-jos poate fi setat la 15..
De la  559,30 lei
Fără TVA:470,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Aplică perete, model Dodo 60 Full. Aplică perete LED 3W dreptunghiulară, din aluminiu - policarbonat cu finisaj gri închis și grad de protecție IP54 - protecție la umiditate.Aplica are lumină alb extra-caldă 2700K, CRI80, 120lm. Lumină bidirecțională - fiecare unghi de lumină sus-jos poate fi setat ..
De la  690,20 lei
Fără TVA:580,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica de perete Tou este ideală pentru iluminat decorativ. Are o formă rotundă, diametru de 45 cm.Difuzorul aplicei este din textil, finisaj burgundy, și permite proiectarea luminii în formă circulară pe perete.Sursa aplicei este LED 10W, lumină alb extra-caldă 2700K, 67lm, CRI>80...
De la  1.493,45 lei
Fără TVA:1.255,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Spot dublu aplicat tavan și perete realizat din aluminiu și cu lumină orientabilă. Spotul necesită 2 becuri GU10 max 10W LED și are un finisaj negru.Spot aplicat pentru living, hol, bucătărie sau dormitor.Pentru un confort vizual maxim, poți comanda bec GU10 cu filtru anti-orbire (honeycomb) integra..
De la  327,25 lei
Fără TVA:275,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampa de perete și tavan cu 2 proiectoare din colecția Stan este realizată din aluminiu și asigură lumină uniformă în două direcții. Ambele surse de lumină pot fi orientate atât pe orizontală, cât și pe verticală.Aplica necesită două becuri GU10 max 8W LED și are un finisaj alb mat.Poate fi schimbat..
De la  559,30 lei
Fără TVA:470,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica de perete Leser este o lampă cu lumină de citit care folosește tehnologia LED. Aplica are întrerupător pe bază, fiind ușor de folosit.Aplica are un finisaj nichel satinat, fiind realizată din aluminiu și silicon, fiind potrivită pentru citit în dormitor sau living.Aplica este prevăzută cu LED..
De la  577,15 lei
Fără TVA:485,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica încastrată de perete Suau are un design minimalist și un finisaj nichel satinat, fiind proiectată de Nahtrang.Aplica are un mic întrerupător pe bază, ușor de folosit. Este perfectă pentru iluminarea dormitoarelor și a camerelor de hotel și este o opțiune bună pentru camerele care au nevoie de..
De la  797,30 lei
Fără TVA:670,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica pentru perete din colecția Magritte este ideală pentru a ilumina un tablou.Aplica este realizată din metal, are lungimea de 30 cm și un finisaj nichel satinat.Sursa de lumină este LED 6W 3000K lumină alb caldă, 380lm, CRI> 80, driver inclus. Este o lampă cu linii minimaliste, care pune accent..
De la  725,90 lei
Fără TVA:610,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica pentru perete din colecția Magritte este ideală pentru a ilumina un tablou.Aplica este realizată din metal, are lungimea de 45 cm și un finisaj nichel satinat.Sursa de lumină este LED 8W 3000K lumină alb caldă, 500lm, CRI> 80, driver inclus. Este o lampă cu linii minimaliste, care pune accent..
De la  803,25 lei
Fără TVA:675,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica pentru perete din colecția Magritte este ideală pentru a ilumina un tablou.Aplica este realizată din metal, are lungimea de 60 cm și un finisaj nichel satinat.Sursa de lumină este LED 12W 3000K lumină alb caldă, 750lm, CRI> 80, driver inclus. Este o lampă cu linii minimaliste, care pune accen..
De la  946,05 lei
Fără TVA:795,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplică perete Atom, finisaj alb - negru.Lampa necesită 2 becuri G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lămpile Atom de la Halo Design sunt inspirate din structura atomilor și a electronilor lor în rotație. Colecția include lustre, lampadare, aplice și plafoniere...
De la  1.297,10 lei
Fără TVA:1.090,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 15 din 43 (3 pag.)


Aplice living


Livingul este una dintre cele mai importante camere în orice cămin. De aceea, trebuie să te asiguri că îți oferă confortul necesar și are un design interior potrivit necesităților tale. Nici iluminatul livingului nu trebuie ignorat, iar aplicele pot să aibă un rol semnificativ în ce privește lumina din cameră. Aplicele pentru living dau o lumină decorativă, fiind ideale pentru a evidenția zone cheie.

Aplicele de living sunt o sursă de iluminat suplimentară, dar importantă în momentele în care vrei în cameră o lumină intimă, caldă și relaxantă. Alege o aplică pentru livingul tău care să-i dea o notă elegantă sau modernă. În oferta noastră găsești zeci de modele, iar pentru a te decide pe care să o alegi, iată mai jos câteva puncte de care să ții cont în alegerea unei aplice pentru living.

Aplice living – specificații

  • Design – Aplicele pentru living au rol decorativ atât prin lumina pe care o oferă, cât și prin finisajul lor. În sortimentul Archi|LIGHT găsești aplice pentru living cu design modern sau clasic. De asemenea, poți alege aplice care au rol să pună în valoare zone cheie din cameră, precum un perete cu tablou.
  • Varietate de culori – Aplice pentru living găsești în diverse finisaje. De la alb, negru sau gri, până la burgundy, auriu, bronz, bej sau argintiu. Integrează in designul camerei o aplică care se potrivește cromatic cu celelalte elemente din cameră.
  • Dimensiuni – Dacă preferi aplice minimaliste pentru livingul tău, găsești variante simple care sunt direct proporționale cu mobilierul de tip minimalist. Avem aplice pătrate de la 8x8 cm, până la aplice cu braț extensibil care poate să ajungă și la 120 cm.
  • Bec sau LED – Dacă preferi o aplică cu o durată mai lungă de viață și un consum mai redus, poți alege una care folosește tehnologia LED, cu lumină caldă sau extra-caldă. În cazul aplicelor pentru living care necesită bec, poți alege cu bec E27, bec G9 sau bec GU10.

Dacă nu ai găsit pe această pagină aplicele potrivite pentru livingul tău, consultă și celelalte secțiuni: