Coș de cumpărături

Aplice clasice exterior

Aplice clasice exterior

Aplice clasice exterior cu lumină caldă

Aplice clasice exterior pentru pereții exteriori ai casei, terasă sau foișor. Aplice cu design clasic, care au și rol decorativ. Găsești în oferta noastră variante de aplice clasice cu LED integrat sau care necesită bec. Aplicele clasice pentru exterior sunt rezistente la ploaie și se pot integra în orice tip de proiect de iluminat rezidențial.

Filtrează
Garanție 2 ani
Aplică de perete decorativă cu finisaj negru și grad de protecție IP44.Necesită bec LED E27.În conformitate cu standardul EN60598-1 și orice alte standarde specifice...
De la  297,50 lei
Fără TVA:250,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica de perete exterior model Toc este un corp de iluminat exterior cu design minimalist.Această aplică este concepută pentru a lumina intrarea la casă, veranda sau terasa.Aplica are IP65 și un finisaj alb mat. Sursa de lumină este LED 8W alb caldă 3000K, 600 lm, CRI>80...
De la  892,50 lei
Fără TVA:750,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplică de perete AC LED 6W din aluminiu cu finisaj alb, dark light și grad de protecție IP65, potrivită pentru iluminat exterior. CRI80 și 120lm, având lumină alb caldă 3000K.AC LED, nu necesită transformator.În conformitate cu standardul EN60598-1 și orice alte standarde specifice...
De la  136,85 lei
Fără TVA:115,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica de perete exterior model Frol are un design minimalist, realizat din oțel inoxidabil cu difuzor din policarbonat opalescent.Aplica are IP65 care oferă protecție împotriva ploii și a corpurilor solide. Sursa de lumină este LED 0,8W alb caldă 3000K, 55 lm, CRI>80.Finisajul aplicei este nichel s..
De la  208,25 lei
Fără TVA:175,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Aplica de perete exterior model Frol are un design minimalist, realizat din oțel inoxidabil cu difuzor din policarbonat opalescent.Aplica are IP65 care oferă protecție împotriva ploii și a corpurilor solide. Sursa de lumină este LED 1W alb caldă 3000K, 70 lm, CRI>80.Finisajul aplicei este nichel sat..
De la  232,05 lei
Fără TVA:195,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pag.)


Aplice clasice exterior


Aplicele clasice exterior au un design atemporal, putând să se încadreze în orice tip de proiect de iluminat. În oferta noastră vei găsi atât aplice clasice exterior cu LED, cât și aplice clasice care necesită bec. Recomandăm aplice cu temperatura de culoare alb-caldă 3000K care asigură un ambient primitor, potrivit pentru exteriorul casei.

La nivel de culoare, aplicele clasice exterior pot să aibă un finisaj neutru potrivit pentru exterior. Alb, negru, antracit și nichel sunt variante de culoare disponibile pentru aplicele de exterior clasice.

Un aspect important în cazul aplicelor pentru exterior este gradul de protecție IP. O aplică perete exterior clasică care este expusă direct la precipitații trebuie să aibă IP de protecție la umiditate ridicat, astfel că recomandăm IP65. Pentru o verandă acoperită și mai ales în cazul aplicelor cu bec, un IP puțin mai scăzut este potrivit.

Dacă nu ai găsit aplicele clasice exterior potrivite pentru tine pe această pagină, consultă și celelalte secțiuni: