Coș de cumpărături

Tip spațiu

Filtrează

Tip spațiu

Ai un proiect de iluminat? Care este camera pentru care ai nevoie de corpuri de iluminat? Ca să-ți fie mai simplu, în această categorie găsești soluții de iluminat împărțite în funcție de spațiul unde sunt montate. Începem cu camerele existente în majoritatea locuințelor, continuăm cu spațiile exterioare și încheiem cu clădirile private – hoteluri, clădiri birouri, centre comerciale.

Îți propunem variante de iluminat care să completeze designul oricărui spațiu. Chiar dacă lumina are în cele mai multe cazuri un rol funcțional, nu trebuie neglijat faptul că sunt corpuri de iluminat care asigură o lumină decorativă. O lumină poate da personalitate oricărui spațiu, iar pornind de la asta trebuie alese corpuri de iluminat potrivite. Descoperă mai jos fiecare tip de spațiu pentru care îți prezentăm recomandări de corpuri de iluminat.

Iluminat living

Iluminatul general în living poate fi asigurat de un corp de iluminat montat pe tavan. Putem vorbi de o lampă suspendată sau o plafonieră. De asemenea, spoturile sunt o soluție potrivită pentru un living. Acestea pot fi folosite pentru iluminat de accent, iar în număr mai mare pot asigura în aceeași măsură și un iluminat principal. Livingul este locul potrivit pentru a monta un lampadar sau o veioză. Avem în ofertă atât modele clasice, cât și moderne, potrivite pentru orice tip de living. Aplicele de perete pot fi soluția și ele pentru un iluminat de accent. Asigură o atmosferă caldă și pot fi necesare pentru a evidenția anumite zone din living sau a pune în evidență un tablou.

Iluminat dormitor

Regula iluminatului în straturi trebuie aplicată în dormitor. Este locul unde ai nevoie de corpuri de iluminat cu lumină caldă, perfectă pentru momentele dinainte de un somn odihnitor. În dormitor, poți pune o lampă suspendată modernă pentru iluminatul general. Dacă tavanul camerei nu este prea înalt sau vorbim despre dormitorul copilului, poți alege o plafonieră LED cu un finisaj minimalist. Salvezi spațiu și asiguri un iluminat general de calitate. În dormitor să nu uităm de aplicele pentru pat cu lumină funcțională pentru citit. În colț poți plasa un lampadar care asigură o atmosferă primitoare, iar pe noptieră poți avea o veioză. Pentru dormitor îți propunem să folosești și spoturi, care pot asigura un iluminat de accent. Dacă alegi spoturi încastrate de mici dimensiuni, poți realiza un cer înstelat în camera copilului.

Iluminat bucătărie

Pentru bucătărie, avem în ofertă lămpi suspendate și plafoniere moderne. Dacă bucătăria are un design minimalist, poți opta pentru spoturi cu lumină neutră, ideală pentru a-ți pregăti cina. De asemenea, poți monta profile cu bandă LED în zona mobilei de bucătărie, asigurând o lumină caldă pentru momentele când iei masa în bucătărie. Ca alternativă, pot fi folosite și aplicele de perete în bucătărie.

Iluminat baie

Pentru că în baie există riscul de condens, îți recomandăm corpuri de iluminat cu rezistență la umiditate. În zona cabinei de duș, a chiuvetei sau a căzii, poți avea spoturi cu minim IP44. Cu cât sunt mai mult expuse la apă, cu atât mai mult să ai în vedere un IP mai ridicat. Dacă ai nevoie de sprijin în selecția corpurilor de iluminat potrivite pentru baia ta, te rugăm să ne scrii și îți putem oferi suport specializat. Pentru oglindă îți recomandăm aplice moderne sau poți chiar opta pentru o oglindă baie cu LED integrat. Plafonierele sunt o variantă perfectă pentru tavan, iar pentru un iluminat de accent poți folosi benzi LED cu IP68.

Iluminat hol

În cazul holului, ne limităm la corpuri de iluminat minimaliste potrivite pentru un spațiu mai mic. Plafonierele, aplicele și spoturile sunt recomandările noastre. De asemenea, în hol poți alege un iluminat și cu bandă LED cu lumină caldă, potrivită pentru a crea o atmosferă primitoare la intrarea în casă.

Iluminat scări

Pentru scări avem în vedere două spații: casa scării și scările exterioare. Pentru casa scării propunem soluții minimaliste de iluminat: aplice și plafoniere. În plus, atât în cazul scărilor interioare, cât și pentru cele exterioare, poți alege spoturi încastrate de mici dimensiuni care să lumineze treptele. Important este ca pentru exterior să alegi modelele de spoturi care au grad de protecție la apă.

Iluminat grădină

Facem trecerea la spațiile din exterior. Pentru grădină ai un sortiment variat de corpuri de iluminat rezistente la apă. Pentru alei poți alege stâlpi de grădină sau bolarzi. Pentru iluminat de accent, ai în vedere spoturile și proiectoarele de grădină. Cu ajutorul lor poți lumina un copac, o statuetă sau o zonă cu flori. Pentru iluminat decorativ, avem corpuri de iluminat decorative, lămpi portabile cu acumulator și benzi LED rezistente la apă.

Iluminat terasă și foișor

Pentru zona de relaxare din grădină, avem disponibile soluții variate de iluminat. În afară de corpurile de iluminat decorative, poți alege între aplice, plafoniere, spoturi sau lămpi suspendate. Toate corpurile de iluminat pentru terasă și foișor au grad de protecție la umiditate și corpuri solide străine, astfel că au o durată de viață ridicată.

Iluminat alei, zone de trecere, căi de acces

Căile de acces sau aleile pot fi luminate cu bolarzi sau stălpi de grădină. De asemenea, avem soluții de iluminat cu spoturi încastrate care asigură o lumină perfectă la nivelul solului. În cazul zonelor de trecere de pe lângă o casă sau de pe lângă un gard, poți alege aplice semi-încastrate cu LED integrat.

Iluminat fațade

Pune în valoare pereții casei prin alegerea unui iluminat cu proiectoare pentru fațadă. Astfel, poți evidenția textura pereților exteriori sau arhitectura clădirii.

Iluminat piscină

Corpurile de iluminat pentru piscină sau o fântână arteziană trebuie să aibă obligatoriu IP68, grad maxim de rezistență la apă. Spoturile submersibile sunt varianta ideală pentru iluminatul piscinei. Acest tip de spoturi pot fi folosite și într-un spa sau o saună.

Iluminat hotel

Îți oferim soluții de iluminat complete pentru un hotel sau pentru o pensiune. De la lămpi suspendate ideale pentru un lobby, spoturi cu lumină caldă pentru recepție, lampadare și veioze pentru camerele pentru oaspeți, până la aplice pentru pat. Datorită tavanelor înalte, într-un hotel poți folosi și un iluminat cu sisteme, panouri și benzi LED. Dacă ai nevoie de sprijin în configurarea corpurilor de iluminat, te rugăm să ne scrii și îți putem oferi consultanță specializată.

Iluminat industrial

Pentru spațiile de mari dimensiuni care au un rol industrial avem corpuri de iluminat cu putere mare și un flux luminos ridicat la sursă. Poți alege între aplicele și plafoniere moderne cu LED integrat.

Iluminat spații depozitare, camera tehnică

Și pentru spațiile de depozitare și camera tehnică îți propunem o serie de plafoniere și aplice care asigură un iluminat puternic. Acestea sunt ideale mai ales în spațiile unde nu există lumină naturală.

Iluminat spații comerciale

Pune în valoare produsele pe care le comercialiezi alegând soluții de iluminat de calitate. Pentru showroom-ul tău, poți opta pentru sisteme modulare LED, șine cu spoturi și proiectoare pe care le poți orienta în zonele de interes sau profile cu benzi LED montate în zona rafturilor. În zona casei de marcat, poți alege o lampă suspendată modernă.

Iluminat clădiri birouri

Îți oferim o selecție variată de corpuri de iluminat pentru o clădire de birouri. În oferta noastră vei găsi corpuri de iluminat liniare LED cu UGR 17 și 19 care asigură un confort vizual sporit angajaților. De asemenea, pentru tavanele casetate avem panouri LED de calitate având diferite dimensiuni și forme.

Nu ai găsit corpuri de iluminat potrivite pentru spațiul tău? Trimite-ne un mesaj și îți putem propune soluții personalizate!

Newsletter