Coș de cumpărături

Șine și spoturi magnetice

Șine și spoturi magnetice

Șine magnetice și spoturi cu prindere magnetică

Șine magnetice de calitate și proiectoare LED compatibile care asigură un iluminat modern și economic. Configurează-ți propriul sistem de iluminat cu șine magnetice, alegând spoturi și proiectoare LED de calitate. Selecție de proiectoare și spoturi potrivite pentru șine magnetice încastrate, aplicate sau suspendate. Dacă ai nevoie de sprijin în alegerea șinelor magnetice potrivite pentru proiectul tău de iluminat, te rugăm să ne scrii.

Filtrează
Garanție 5 ani
Șină magnetică ON/OFF 48V, finisaj negru, lungime 1m. Poate fi aplicată pe tavan/pereți sau suspendată de tavan.Include 2 capace pentru capete și capac anti-praf care se poate monta pe întreaga lungime a șinei magnetice.Necesită driver, alimentare și accesorii pentru configurații de minimum 2 șine -..
De la  285,60 lei
Fără TVA:240,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Șină magnetică ON/OFF 48V, finisaj negru, lungime 1m. Poate fi încastrată în tavan sau în pereți.Include 2 capace pentru capete, 4 cleme de prindere în tavan fals, 3 conectori mecanici și 1 capac anti-praf care se poate monta pe întreaga lungime a șinei magnetice.Necesită driver, alimentare și acces..
De la  321,30 lei
Fără TVA:270,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Proiector orientabil LED 8W cu filtru anti-orbire (honeycomb) pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică 15°, CRI90, cu un flux luminos de 640lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magne..
De la  321,30 lei
Fără TVA:270,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Proiector orientabil LED 2x6W pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică 38°, CRI90, cu un flux luminos de 960lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magnetică.În conformitate cu standard..
De la  476,00 lei
Fără TVA:400,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Proiector orientabil LED 7W pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică 36°, CRI90, cu un flux luminos de 560lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magnetică.În conformitate cu standardul..
De la  327,25 lei
Fără TVA:275,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Lampă suspendată LED 7W pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică 36°, CRI90, cu un flux luminos de 560lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magnetică.În conformitate cu standardul EN6..
De la  333,20 lei
Fără TVA:280,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Proiector orientabil LED 12W pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică 38°, CRI90, cu un flux luminos de 960lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magnetică.În conformitate cu standardu..
De la  374,85 lei
Fără TVA:315,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Proiector orientabil LED 6W pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică 38°, CRI90, cu un flux luminos de 480lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magnetică.În conformitate cu standardul..
De la  297,50 lei
Fără TVA:250,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Proiector liniar LED 25W pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică 120°, CRI90, cu un flux luminos de 2000lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magnetică.În conformitate cu standardul ..
De la  571,20 lei
Fără TVA:480,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Proiector liniar LED 12W pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică retrasă dark light 36°, CRI90, cu un flux luminos de 840lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magnetică.În conformita..
De la  333,20 lei
Fără TVA:280,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Proiector orientabil LED 30W pentru șină magnetică din aluminiu, finisaj negru, lumină alb caldă 3000K. Optică 38°, CRI90, cu un flux luminos de 2400lm.Ideal pentru living room, hoteluri, spații comerciale.Necesită transformator 48V - se comandă împreună cu șina magnetică.În conformitate cu standard..
De la  553,35 lei
Fără TVA:465,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Accesoriu alimentare șină magnetică 48V on/off. Se montează în interiorul șinei...
De la  119,00 lei
Fără TVA:100,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Accesoriu de colț pentru configurații tip „L” cu șine magnetice pe perete sau tavan. Poate fi folosit în montaj încastrat.Nu are rol de alimentare între șine - a se comanda separat conector între 2 șine magnetice...
De la  190,40 lei
Fără TVA:160,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Accesoriu de colț pentru configurații cu șine magnetice pe perete sau tavan. Poate fi folosit în montaj încastrat, la îmbinarea dintre doi pereți sau dintre un perete și tavan.Nu are rol de alimentare între șine - a se comanda separat conector între 2 șine magnetice...
De la  190,40 lei
Fără TVA:160,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 15 din 40 (3 pag.)


De ce să alegi un iluminat cu șine magnetice?


Iluminatul cu șine magnetice rămâne în continuare o soluție inovatoare și eficientă, care poate fi folosită atât pentru un iluminat funcțional, cât și pentru un iluminat ambiental.


Dacă alegi o șină magnetică pentru iluminatul casei tale, trebuie să știi că versatilitatea este principalul avantaj de care te vei bucura. Cu o singură alimentare, poți să plasezi șinele magnetice astfel încât să asiguri un iluminat general. Șinele magnetice oferă flexibilitate, pot fi plasate în formă de U, L, sau chiar pătrat. De asemenea, accesoriile pentru colț permit trecerea unei șine LED magnetică încastrată de pe un perete direct pe tavan. Prin urmare, sunt o multitudine de configurații care pot fi luate în calcul atunci când alegi un iluminat cu șine magnetice.


Un alt avantaj este acela că șinele magnetice sunt ușor de montat. În primul rând, nu trebuie să mai fie trase cabluri electrice la fiecare corp de iluminat. Ai nevoie de o singură alimentare care să aprindă toate proiectoarele și spoturile plasate pe șina magnetică. Fie că alegi o sina magnetica incastrata, fie o sina magnetica aplicata sau suspendata, ea se montează extrem de simplu. Având toate accesoriile la îndemână și cunoscând bine configurația pe care ți-o dorești, orice electrician va monta în scurt timp șinele magnetice. Odată montate șinele magnetice în poziția dorită, spoturile și proiectoarele sau lămpile suspendate decorative se prind de șină printr-un simplu click. Mai mult, ele pot fi mutate în funcție de necesitate, până alegi lumina dorită în cameră.


Nu putem neglija aspectul economic. Șinele LED magnetice folosesc tehnologii moderne și implicit asigură un iluminat general cu un consum redus. LED-urile sunt recunoscute pentru consumul scăzut de energie electrică, prin urmare și șinele magnetice LED sunt esențiale pentru un iluminat economic și modern în același timp. Mai mult, LED-urile au o durată de viață ridicată, având nevoie de mulți ani pentru a-și pierde din luminozitate.


Șinele magnetice nu pot fi considerate corpuri de iluminat decorative, dar estetica lor minimalistă se poate încadra în orice tip de design modern. Șinele magnetice încastrate sunt aprope insesizabile și se „camuflează” cu ușurință în orice tip de spațiu, fie că vorbim de unul comercial, fie că vorbim de unul rezidențial. Într-o casă modernă, putem monta șine magnetice într-un living sau într-o bucătărie open space, contribuind astfel la crearea unui ambient plăcut. De asemenea, șinele magnetice sunt ideale într-un hol, astfel că putem plasa cu ușurință mai multe surse de lumină pe o lungime mai mare.


Tipuri de proiectoare și spoturi șină magnetică

Pentru a crea o configurație ideală pentru proiectul tău, îți punem la dispoziție peste 20 de modele de corpuri de iluminat potrivite pentru șinele magnetice. Proiectoare, spoturi pentru șine magnetice, dar și lămpi suspendate tip pendul sau sferă – toate sunt opțiuni care pot fi luate în calcul pentru un proiect de iluminat cu șine magnetice.


Proiectoare șină magnetică orientabile – Acestea sunt ideale pentru a îndrepta cu exactitate lumina în zonele dorite. Poți alege proiectoare minimaliste cu diametru de doar 35 mm, dar pentru cazurile în care ai nevoie de multă lumină, un proiector cu diametru de 83 mm poate fi soluția ideală. Proiectoarele mai mari sunt necesare în spațiile înalte precum cele comerciale.


Linii LED și proiectoare liniare cu module LED – Liniile LED care sunt potrivite pentru șinele magnetice sunt de 14, 30 sau 60 centimetri lungime. Acestea sunt folosite pentru a crea linii continue de lumină ideale într-un spațiu cu design modern. Alternativa la liniile LED sunt liniile cu module LED retrase sau care ies din șina magnetică. Liniile pot avea 5 sau 10 module LED (12 sau 22W).


Sfere decorative și lămpi suspendate LED – Șinele magnetice pot fi completate și de corpuri de iluminat decorative tip sferă sau supensii tip pendul. Sferele sunt disponibile la 7W sau 10W cu două variante de finisaj (negru și alamă), iar suspensiile sunt disponibile la 5, 7 sau 9W.


Caracteristici șine magnetice

Șinele magnetice din oferta noastră sunt din aluminiu, au finisaj negru și sunt disponibile la 1 metru sau la 2 metri. Fiecare șină magnetică aplicată sau suspendată include 2 capace pentru capete și un capac anti-praf care poate avea și rol decorativ – să nu fie vizibilă șina magnetică în interior.


În cazul șinelor magnetice încastrate, acestea vin în plus cu cleme de prindere în tavan fals și conectori mecanici pentru o fixare mai bună.


Montaj șine magnetice încastrate, aplicate sau suspendate

Șinele magnetice sunt la 48V, astfel că necesită un transformator/driver și o singură alimentare. De avut în vedere să folosim maximum 400W/circuit și maximum 10 m de șină/transformator, pentru un iluminat de calitate.


Pentru configurații cu minimum 2 șine magnetice, sunt necesare o serie de alte accesorii: conector mecanic, conector alimentare șine magnetice și colț șină magnetică (pentru configurații tip L pe tavan sau pereți sau pentru îmbinare șine magnetice între 2 pereți, când este făcută trecerea de pe un perete direct pe tavan). În funcție de montaj, accesoriile sunt diferite pentru șina încastrată față de cea aplicată/suspendată.


Dacă se alege o șină magnetică suspendată, recomandăm câte un kit de suspensie la fiecare 1 m de șină magnetică.


>> Alternativa la șinele magnetice sunt șinele trifazice. Descoperă categoria – șine trifazice de 1, 2 sau 3 metri, finisaj alb sau negru; zeci de modele de spoturi și proiectoare.