Coș de cumpărături

Lampadare dormitor

Lampadare dormitor

Lampadare dormitor

Un lampadar dormitor îți asigură o lumină discretă, ideală pentru momentele de la finalul zilei când te pregătești de somn, citești o carte sau împărtășești cu familia momentele frumoase de peste zi. Alege pentru dormitorul tău un lampadar modern! Vezi modelele de lampadare dormitor!

Filtrează
Garanție 2 ani
Lampadar negru model Black din aluminiu și textil. Designul este aparent clasic, dar finisajul negru lucios al piciorului și finisajul negru mat al abajurului textil dau un aspect modern lampadarului.Lampa de podea este compatibilă cu bec LED E27 max 15W. Are un cablu de 2,5 metri...
De la  815,15 lei
Fără TVA:685,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar dormitor DC, finisaj alb - lemn, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.DC este o serie de lustre complet unică, dezvoltată în colaborare cu Michael Waltersdorff și Emanuele Patton. Datorită formelor sale rotunde și a combinației dintre metal și..
De la  1.904,00 lei
Fără TVA:1.600,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar dormitor DC-2, finisaj negru - lemn, diametru 18 cm.Lampa necesită 2 becuri E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.DC este o serie de lustre complet unică, dezvoltată în colaborare cu Michael Waltersdorff și Emanuele Patton. Datorită formelor sale rotunde și a combinației dintre m..
De la  2.130,10 lei
Fără TVA:1.790,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar dormitor Hygge, finisaj negru, diametru 40 cm.Lampa necesită 2 becuri E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lampadarele Hygge au fost desenate și proiectate de Michael Waltersdorff, fiind o extensie a veiozelor cu baterie din aceeași colecție. Lămpile se potrivesc excelent în maj..
De la  1.297,10 lei
Fără TVA:1.090,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar dormitor Hygge, finisaj roșu.Lampa necesită 2 becuri GU10 max 35W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lampadarele cu 2 brațe Hygge au fost desenate și proiectate de Michael Waltersdorff, fiind o extensie a veiozelor cu baterie din aceeași colecție.Cele două brațe ale lampadarului sunt flex..
De la  1.297,10 lei
Fără TVA:1.090,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar fără fir LED 3W Hygge, lumină alb caldă 3000K, finisaj alamă.Hygge de la Halo Design este un lampadar fără fir flexibil, funcțional și portabil, având un abajur de 19 cm diametru. Lampa a fost dezvoltată cu o baterie integrată și are protecție la umiditate - IP54 rezistent la apă. Lampa est..
De la  1.118,60 lei
Fără TVA:940,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living Atom, finisaj alamă.Lampa necesită 6 becuri G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Atom este un lampadar modern cu un design minimalist, realizat din materiale de înaltă calitate, cu brațe reglabile care permit să fie orientate pentru a realiza un iluminat spectaculos.Lămpil..
De la  3.284,40 lei
Fără TVA:2.760,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living Halo, finisaj antracit.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Seria de lampadare Halo este rezultatul unei tehnici laser speciale, în care aluminiul este modelat cu o precizie extremă. Detaliile lampadarului se văd adesea pe motocicletele de epocă, de u..
De la  1.523,20 lei
Fără TVA:1.280,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living Twist, finisaj alamă.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lămpile Twist proiectate de Michael Waltersdorff & Emanuele Patton sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Lampadarele surprind datorită nervurilor de sticlă și al modelului răsucit. C..
De la  1.523,20 lei
Fără TVA:1.280,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living Twist-4, finisaj alb - negru.Lampa necesită 4 becuri G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lămpile Twist proiectate de Michael Waltersdorff & Emanuele Patton sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Lampadarele surprind datorită nervurilor de sticlă și al modelului ..
De la  1.904,00 lei
Fără TVA:1.600,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadarul Link este din colecția designerului Estudi Ribaudí. Lampadarul are un stil modern cu finisaj alb mat.Lampa de podea poate fi utilizată ca sursă pentru a crea lumină ambientală în camerele de zi și dormitoare.Lampadarul Link are un cablu de 1,9 metri, este conceput din oțel și este compati..
De la  821,10 lei
Fără TVA:690,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadarul alb Conga face parte din colecția corpurilor de iluminat Faro Lab și are o înălțime de 154 cm.Are un design simplu, dar cu un accent special dat de abajur. Piciorul lămpii are finisaj alb, iar abajurul are finisaj alb.Lampadarul este ideal pentru livinguri, dormitoare, dar și pentru camer..
De la  1.677,90 lei
Fără TVA:1.410,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadarul Guadalupe a fost proiectat de către designerii de la Faro Lab. Are un design unic și dă o notă modernă oricărui spațiu. Abajurul are un finisaj verde și permite ca lumina să fie direcționată mai ferm, iar piciorul lampadarului este negru din oțel. Lampadar potrivit pentru dormitor și livi..
De la  1.737,40 lei
Fără TVA:1.460,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadarul Guest este o creație a designerului Andreu Carulla.Minimalist, simplu și elegant, lampadarul are dublă funcționalitate, deoarece designul include o tavă mică. Forma lampadarului amintește de litera G, iar numele său ne invită să împărțim lumina, momentul și spațiul. Lampadar potrivit pent..
De la  2.017,05 lei
Fără TVA:1.695,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living model Artis, creat de designerii Alex & Manel Lluscà. Acesta se caracterizează prin stilul său clasic, care se potrivește într-o multitudine de ambianțe. Această lampă de podea este perfectă pentru iluminatul dormitorului și al livingului. De asemenea, lampadarul Artis este o lampă a..
De la  2.225,30 lei
Fără TVA:1.870,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 15 din 18 (2 pag.)


Lampadare dormitor


În dormitor, este locul ideal pentru un lampadar. Un lampadar dormitor poate asigura o lumină ambientală perfectă pentru relaxare și odihnă. Lumina realizată de un lampadar dormitor este în general discretă, fiind filtrată de abajur. Un lampadar poate fi mutat cu ușurință oriunde dorești. Totuși, în cazul unui lampadar dormitor care face lumină în sus și jos, este indicat să fie plasat într-un colț. Astfel, te asiguri că lumina se reflectă pe pereți și pe tavan, iar apoi se răspândește în întreg dormitorul.

Seara asigură un iluminat decorativ, iar ziua lampadarul poate fi un element decorativ în sine. În oferta archi|LIGHT, vei regăsi atât lampadare moderne pentru dormitor, cât și clasice. Alege pentru lampadare dormitor întotdeauna becuri cu lumină caldă 3000K sau extra caldă 2700K, temperaturi de culoare recomandate pentru dormitor.

Pentru dormitor, poți alege și un lampadar cu lumină funcțională, precum modelul Link. Acesta are o înălțime mai mică și poate fi plasat perfect lângă un fotoliu pe care să te relaxezi citind cartea preferată înainte de culcare.

În materie de finisaje, lampadarele pentru dormitor au o varietate de culori. Lampadarele pot fi într-o singură culoare – alb, negru, auriu, bronz, sau în două culori: alb-bej, alb-verde închis, bronz-alb, negru-galben, nichel-negru sau alb-galben. În funcție de culorile din dormitor, cu siguranță vei găsi un lampadar care să se potrivească cu tot ambientul.

Modele de lampadare dormitor clasice

Un lampadar cu design clasic poate fi o opțiune fiabilă în orice dormitor. Mai jos ai top 3 lampadare clasice potrivite pentru dormitor:

  1. Lampadar dormitor Conga – are un design simplu, dar cu un accent special dat de abajur. Piciorul lămpii are finisaj alb, iar abajurul poate fi alb, negru sau alb -bej.
  2. Lampadar dormitor Samba – face parte din colecția corpurilor de iluminat Faro Lab și are o înălțime de 154 cm. Abajurul său este disponibil în trei finisaje: bej, galben sau verde închis.
  3. Lampadar dormitor Tree – are un design minimalist realizat din oțel și textil. A fost desenat de designerul Estudi Ribaudí, putând avea un finisaj complet de negru mat sau alb mat.

Dacă nu ai găsit pe această pagină lampadarul de dormitor potrivit, consultă și celelalte secțiuni unde poți găsi modele noi:

Iar pentru un iluminat complet în dormitor, te poate interesa și: