Coș de cumpărături

Corpuri iluminat interior

Filtrează

Corpuri iluminat interior

E timpul să descoperi corpurile de iluminat pentru interior din oferta noastră. Îți propunem mii de soluții de iluminat de calitate, de la spoturi, benzi LED, aplice perete, până la plafoniere, lămpi suspendate și lustre, lampadare, veioze, panouri și profile LED.

Tot ce ai nevoie pentru proiectul tău de iluminat găsești pe Archi|LIGHT! Avem corpuri de iluminat pentru interior de mărimi și finisaje diferite, care au tehnologia LED integrată sau care necesită becuri economice LED. Descoperă mai jos câteva puncte care să te ajute în alegerea corpurilor de iluminat potrivite pentru interior.

Analizeză spațiul unde vei monta corpurile de iluminat interior

Înainte de a pune în coș corpurile de iluminat potrivite, trebuie să înțelegi foarte bine spațiul unde le vei monta și care sunt limitările acestuia. De exemplu, într-o cameră cu tavan nu prea înalt nu poate fi suspendată o lampă cu înălțime mare. Sau, dacă vrei o serie de spoturi încastrate, trebuie să analizezi dacă tavanul actual permite asta.

Pe de altă parte, alege corpuri de iluminat pentru interior care să se potrivească cu designul camerei. În cazul unui living decorat clasic nu este recomandat să ai corpuri de iluminat pentru interior cu aspect industrial.

Chiar dacă sunt corpuri de iluminat pentru interior, acestea pot fi și ele expuse la umiditate, cum se întâmplă în cazul celor montate în baie. Pentru spațiile unde există expunere la apă sau condens, alege corpuri de iluminat interior cu minim IP44.

Iar exemplele pot continua. Important este să analizezi bine fiecare aspect și să te consulți cu electricianul care o să monteze corpurile de iluminat înainte de a face orice achiziție.

Alege corpuri de iluminat interior potrivite nevoilor tale

Dacă ai de montat corpuri de iluminat într-un dormitor, stabilește pentru ce le vei folosi: dacă preferi o aplică de pat care să te ajute la citit sau un lampadar pentru a crea o atmosferă caldă. Dacă preferi o lampă suspendată cu lumină puternică sau un cer înstelat cu spoturi mici care să-ți lumineze camera suficient cât să te pregătești pentru un somn odihnitor. Acest tip de analiză trebuie făcut pentru fiecare cameră. Raportează-te la nevoile și obiceiurile tale, iar la final vei putea face alegeri înțelepte.

Aplică iluminatul „stratificat”

În sprijinul punctului de mai sus, îți aducem în vedere să aplici tehnica iluminatului în straturi, despre care vorbim pe larg în articolul despre cum să-ți alegi luminile pentru casă. Optează pentru un mix de lumini care să-ți asigure atât iluminatul general, iluminatul funcțional, cât și pe cel de accent.

Temperatura de culoare

La interior, temperatura de culoare a corpurilor de iluminat este foarte importantă. Pentru camerele unde ai nevoie de o atmosferă primitoare , alege lămpi cu lumină albă caldă sau extra-caldă (2700K-3000K). Pentru spațiile în care concentrarea este importantă, alege corpuri de iluminat cu lumină neutră 4000K. De asemenea, dacă este necesar, ai în vedere corpurile de iluminat care pot fi dimabile, astfel încât să poți seta intensitatea luminii. Toate aceste detalii îți pot asigura un spațiu bine luminat.

Dacă ai nevoie de consultanță în selecția corpurilor de iluminat potrivite pentru tine, te rugăm să ne scrii și îți putem oferi sprijin specializat în acest sens.

Tipuri de corpuri de iluminat interior în oferta Archi|LIGHT

Oferta noastră este una variată. Secțiunile de corpuri de iluminat interior includ:

  • Corpuri de iluminat interior aplicate pe tavan – Plafonierele asigură un iluminat general în toată camera. În oferta noastră vei găsi plafoniere pentru baie, bucătărie, dormitor, living, dar și pentru spații mari. Tot aici includem și spoturile aplicate, care sunt corpuri de iluminat de mici dimensiuni, dar care pot asigura în același timp lumină suficientă.
  • Corpuri de iluminat interior încastrate în tavan – Spoturile încastrate pot ajuta la iluminatul de accent, ideal pentru a evidenția anumite zone din încăpere. Dacă sunt montate în număr mai mare pe tavan, spoturile încastrate pot asigura și un iluminat general. Ca alternativă, mai ales pentru spațiile de birouri, avem varianta panourilor LED.
  • Corpuri de iluminat interior suspendate – Lămpile suspendate și lustrele din oferta noastră sunt potrivite pentru bucătărie, dormitor sau living. Ele pot fi tip pendul minimaliste sau de dimensiuni mai mari, devenind corpuri de iluminat principale în orice cameră. În această categorie intră și șinele suspendate cu spoturi care îți pot asigura un iluminat interior unic.
  • Corpuri de iluminat interior pentru pereți – Aplicele pentru perete sunt utile în iluminatul pe straturi. Ele fac camera mai luminoasă și pot fi încadrate în designul oricărei camere. Îți punem la dispoziție atât aplice decorative, cât și cu LED. În ofertă vei găsi și un sortiment variat de aplice pentru pat, ideale în orice dormitor modern.
  • Corpuri de iluminat interior pentru podea – Lampadarele moderne și cele clasice sunt opțiunile principale pe care le ai în oferta noastră. Lămpile pentru podea sunt potrivite pentru dormitor, living, o cameră de hotel sau un lobby al unei clădiri de birouri.
  • Corpuri de iluminat interior pentru masă – Veiozele sunt potrivite în spațiile unde ai nevoie de o lumină adițională sau decorativă. De asemenea, sunt corpuri de iluminat care asigură și o lumină funcțională cum este cazul lămpilor de birou.
  • Corpuri iluminat interior liniare – Poți alege între corpuri de iluminat liniare LED care pot fi suspendate sau aplicate. Pentru un sistem configurabil complet, îți recomandăm profile cu benzi LED. Profilele pot fi inclusiv încastrate, asigurând un iluminat decorativ.

Newsletter