Coș de cumpărături

Veioze pentru dormitor

Veioze pentru dormitor

Veioze dormitor cu lumină caldă

Noptiera de lângă pat are nevoie de o veioză? În oferta noastră vei găsi atât modele de veioze dormitor moderne, cât și clasice cu abajur textil. Indiferent de model, îți recomandăm variante de veioze dormitor cu lumină caldă potrivită pentru un ambient care te invită la odihnă. Descoperă sortimentul de veioze dormitor!

Filtrează
Garanție 2 ani
Veioză 1123, finisaj antracit, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 18W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Proiectat de Michael Waltersdorff, 1123 transmite un mesaj clar despre designul danez. 1123 este un design pe care cineva îl poate numi cu calm atemporal. Sticla interioară albă asigură..
De la  916,30 lei
Fără TVA:770,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză Baroni, finisaj alb - negru, diametru 30 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Veiozele Baroni by Halo Design sunt proiectate de Michael Waltersdorff și reprezintă o serie de lămpi din sticlă elegantă albă, care asigură o lumină eficientă și decorativă în ac..
De la  999,60 lei
Fără TVA:840,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză birou LED 10W Office Adjust, lumină ajustabilă 3000K-5000K, finisaj negru.Lampa de birou Office Adjust este un model slim fit, fiind o alegere perfectă daca nu vrei să faci compromisuri la calitatea luminii. Veioza are un design modern, devenint o piesă de mobilier care ar trebui să se potriv..
De la  999,60 lei
Fără TVA:840,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză birou LED 7W Colors, lumină alb extra-caldă 2700K, finisaj negru.Veioza de birou Watch & light de la Halo Design este o lampă multifuncțională cu afișaj pentru oră, temperatură, dată și nu în ultimul rând are alarmă încorporată. Lumină LED integrată a veiozei poate fi reglată pe trei trepte ș..
De la  559,30 lei
Fără TVA:470,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză birou LED 7W Watch-Light, lumină ajustabilă 3000K-5000K, finisaj negru.Lampa de birou Watch & Light este o lampă multi-funcțională, fiind alegerea ideală dacă dorești un iluminat de calitate, un design modern, funcție de ceas-alarmă, afișaj pentru dată și temperatură, cât și o ieșire USB pent..
De la  856,80 lei
Fără TVA:720,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză birou LED 8,5W Ideal Light, lumină ajustabilă 3000K-5000K, finisaj gri.Lampa de birou Ideal Light este o alegere perfectă daca nu vrei să faci compromisuri la calitatea luminii. Veioza are un design modern, devenint o piesă de mobilier care ar trebui să se potrivească într-un birou sau oriund..
De la  999,60 lei
Fără TVA:840,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză birou YEP, finisaj gri.Lampa necesită 1 bec E14 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Veioza Yep! de la Halo Design, proiectată de Michael Waltersdorff, este un design clasic care asigură un iluminat calitativ și confortabil. Lampa are un sistem flexibil care permite orientarea ei în d..
De la  249,90 lei
Fără TVA:210,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză Bubbles, finisaj verde, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Forma aparent simplă a veiozelor Bubbles este de fapt un studiu profund al geometriei, unde proporțiile sunt echilibrate între sferele care alcătuiesc lampa. Aspectul final oferă un jo..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioza fără fir cu baterie LED 3W Hygge, lumină alb caldă 3000K, finisaj roșu.Hygge de la Halo Design este o veioză fără fir flexibilă, funcțională și portabilă. Lampa a fost dezvoltată cu o baterie integrată și are protecție la umiditate - IP54 rezistent la apă. Lampa este proiectată de Michael Wal..
De la  797,30 lei
Fără TVA:670,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioza fără fir LED 3W Hygge, lumină alb caldă 3000K, finisaj verde.Hygge de la Halo Design este o veioză fără fir flexibilă, funcțională și portabilă. Lampa a fost dezvoltată cu o baterie integrată și are protecție la umiditate - IP54 rezistent la apă. Lampa este proiectată de Michael Waltersdorff,..
De la  702,10 lei
Fără TVA:590,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioza fără fir portabilă LED 2,5W On the Move, lumină alb caldă 3000K, finisaj negru.Veioza fără fir On the Move este o lampă cu baterie care combină simplitatea și eleganța atemporală. Sursa de lumină este poziționată pe un picior la capătul căruia se află un magnet sferic care îi permite lămpii s..
De la  702,10 lei
Fără TVA:590,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză Hygge, finisaj negru, diametru 24 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Veiozele Hygge au fost desenate și proiectate de Michael Waltersdorff, fiind o extensie a veiozelor cu baterie din aceeași colecție. Decupajul frumos din partea de sus a veiozei oferă un ..
De la  606,90 lei
Fără TVA:510,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioza portabilă cu baterie LED 2,5W Stockholm, lumină alb extra-caldă 2700K, finisaj gri.Veiozele fără fir Stockholm au un design nordic, o dovadă vie a stilului modern combinat cu detalii uimitoare. Proiectate de Michael Waltersdorff și Emanuele Patton, lămpile sunt un mix de frumusețe și funcțion..
De la  880,60 lei
Fără TVA:740,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză Rivoli, finisaj negru - crom, diametru 24 cm.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Proiectată de Michael Waltersdorff, lustra Rivoli transmite un mesaj clar despre designul danez. Sticla albă interioară a lămpii asigură că becul este încapsulat fără a se crea ef..
De la  606,90 lei
Fără TVA:510,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Veioză Twist, finisaj alb - negru.Lampa necesită 1 bec G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lămpile Twist proiectate de Michael Waltersdorff & Emanuele Patton sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Veiozele surprind datorită nervurilor de sticlă și al modelului răsucit. Colecția..
De la  1.297,10 lei
Fără TVA:1.090,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 15 din 38 (3 pag.)


Veioze dormitor


O veioză pe noptieră în dormitor poate fi o soluție perfectă pentru serile lungi de toamnă sau iarnă. Veiozele asigură un iluminat ambiental suficient pentru a te pregăti de somn sau oferă lumină potrivită pentru citit.

O veioză poate fi oricând alternativa practică la o aplică pentru pat. Dacă nu ai prevăzut în pereții dormitorului fire pentru aplice, poți plasa pe noptiere veioze care să asigure lumină optimă în zona patului. Veiozele sunt ușor de folosit, având întrerupătorul plasat pe cablu sau la baza acesteia.

În oferta noastră, vei găsi atât veioze clasice, cât și moderne pentru dormitor cu LED integrat. Pentru veiozele clasice vei avea nevoie de bec. Recomandăm să alegi becuri cu lumină caldă 3000K sau extra-caldă 2700K pentru a avea un ambient relaxant în dormitor. Pentru un consum redus, recomandăm veiozele dormitor cu LED.

O veioză dormitor poate să asigure atât un iluminat ambiental, reflectând lumina pe pereții camerei, dar și un iluminat funcțional. De exemplu, dacă ai un birou în dormitor, o veioză pentru birou poate fi o soluție fiabilă pentru un iluminat discret.

Ce finisaj poate să aibă o veioză dormitor?

Veiozele sunt corpuri de iluminat care îndeplinesc și un rol decorativ. De aceea, trebuie avut în vedere culoarea lor. Poți alege o veioză într-o culoare unică sau una care are culoarea abajurului diferită de cea piciorului. Bej, galben, verde închis, cupru, auriu, nichel, alb și negru sunt o parte din finisajele pe care le au veiozele dormitor din sortimentul archi|LIGHT.

Când vine vorba despre aspect, avem veioze dormitor minimaliste, dar și veioze cu design unic. Poți alege o veioză cu baza din lemn sau una care permite încărcarea wireless a telefonului. De asemenea, îți recomandăm și veiozele portabile pe care le poți muta oricând.

Veioze dormitor minimaliste

Mai jos regăsești top 3 veioze minimaliste cu design clasic care se pot integra în orice tip de dormitor, astfel că pot fi oferite cadou persoanelor dragi.

  1. Veioză dormitor Ten – se potrivește perfect ambianței de tip nordic și modern. Accentul este pus pe bec și poate avea un finisaj de cupru, auriu, negru sau alb.
  2. Veioză dormitor NIDIA – asigură o lumină ambientală perfectă, având abajur alb din textil și picior cu finisaj nichel.
  3. Veioză dormitor Conga – face parte din colecția corpurilor de iluminat Faro Lab și are o înălțime de 45 cm. Disponibilă în trei finisaje: alb, negru, bej.

Dacă nu ai găsit pe această pagină veioza potrivită pentru dormitorul tău, consultă și celelalte secțiuni: