Coș de cumpărături

Benzi LED grădină

Benzi LED grădină

Benzi LED exterior cu protecție la apă

Benzi LED exterior 24V dimabile cu un grad ridicat de protecție la umiditate IP68, disponibile cu diferite temperaturi de culoare (2700K, 3000K, 4000K, RGB). Benzi LED exterior potrivite pentru iluminatul terasei, foișorului, balcoanelor deschise, grădinii sau fațadelor. Alege o bandă LED exterior de calitate pentru casa ta!

Filtrează
Garanție 3 ani
Bandă LED profesională 4,8W/m, 70 LED-uri/m SMD 2216 lumină alb neutră 4000K, lățime 10mm. CRI90 și 432lm/m. Banda LED are IP68, fiind rezistentă la apă.Se livrează în rolă de 5 metri cu PCB alb și bandă adezivă dublă pentru o fixare mai bună. Poate fi tăiată la fiecare 10cm (segment de 7 led-uri).N..
De la  279,65 lei
Fără TVA:235,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Bandă LED profesională exterior 14,4W/m, 70 LED-uri/m SMD 2835 lumină alb neutră 4000K. CRI90 și 1170lm/m. Banda LED are IP68, fiind rezistentă la apă.Se livrează în rolă de 5 metri cu PCB alb și bandă adezivă dublă pentru o fixare mai bună. Poate fi tăiată la fiecare 10cm (segment de 7 led-uri).Nec..
De la  339,15 lei
Fără TVA:285,00 lei
Vezi detalii
Garanție 5 ani
Bandă LED flexibilă profesională pentru exterior 14,4W/m, 140 LED-uri/m SMD 2835, lățime 6mm. Are temperatură de culoare alb caldă 3000K. CRI90 și 320lm/m.Se livrează în rolă de 5 metri cu capace de închidere la capete și poate fi tăiată la fiecare 5 cm. Banda LED are protecție la umiditate IP66, as..
De la  595,00 lei
Fără TVA:500,00 lei
Vezi detalii
Garanție 3 ani
Bandă LED RGBW profesională pentru exterior 19,2W/m, 60 LED-uri/m SMD 5050, lățime 12mm.Banda are atât lumină multicoloră (RGB), cât poate fi setată și la temperatura de culoare alb caldă 3000K.Se livrează în rolă de 5 metri cu PCB alb și bandă adezivă dublă pentru o fixare mai bună. Poate fi tăiată..
De la  773,50 lei
Fără TVA:650,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pag.)


Benzi LED exterior


Alege pentru exterior un iluminat modern și economic cu bandă LED. Benzile LED sunt versatile putând fi integrate în orice tip de proiect de iluminat pentru exterior. Benzile LED pentru exterior pot fi alese în iluminatul de tip decorativ ce poate fi aplicat diferitelor zone din jurul casei. Benzile LED adaptate la condițiile din exterior pot fi montate în grădină, pentru iluminatul fațadelor, pentru semnalizarea aleilor, sub treptele unei scări exterioare, la intrarea în garaj, în zona piscinei sau pe gardul din grădină. De asemenea, benzile LED pentru exterior sunt potrivite și în baie, deoarece au un grad ridicat la umiditate.

În selecția unei benzi LED, trebuie să ții cont de mai mulți factori esențiali pentru a te asigura că vei avea parte de un iluminat de calitate. Temperatura de culoare, cantitatea de lumină și gradul de protecție sunt principalele aspecte pe care să le ai în vedere. Mai jos explicăm care sunt motivele.

Ce tip de lumină fac benzile LED exterior

Noaptea de invită la odihnă și relaxare. Din acest motiv, recomandăm ca la exterior să optezi pentru benzi LED exterior cu temperatură de culoare caldă 3000K sau chiar extra-caldă 2700K. O lumină albă care se apropie de lumina lumânării creează un cadru intim, primitor, potrivit la final de zi. Ca alternativă, găsești în sortimentul nostru și benzi LED pentru exterior cu lumină neutră 4000K. Acest tip de lumină poate fi folosită în zona garajului sau pentru iluminatul aleilor.

Pentru grădină sau pentru o fațadă modernă poți opta pentru un iluminat multicolor cu ajutorul benzilor LED exterior RGB sau celor RGB-white. Cele din urmă pot lumina atât într-o diversitate de culori, cât și doar în varianta alb caldă 3000K.

Câtă lumină fac benzile LED exterior

În funcție de proiect, poți alege o bandă LED exterior care face mai multă lumină sau una care asigură un iluminat discret. În cazul benzilor LED exterior, trebuie să ne uităm la cantitatea de lumeni generată per metru lungime. Benzile cu mai multe LED-uri vor avea un flux luminos mai ridicat, putând ajunge până la aproape 1200 lumeni/metru. Benzile LED 24V exterior cu un iluminat temperat au la sursă o cantitate de lumeni de aproximativ 300-400 lumeni/metru.

Un iluminat mai puternic poate fi folosit la garaj, la intrarea în casă sau pentru semnalizarea aleilor, pe când un iluminat decorativ poate fi realizat cu benzi LED exterior mai puțin puternice. Acestea sunt potrivite în grădină, în zona gardului sau pentru a pune în evidență fațada casei.

Benzi LED exterior cu protecție la umiditate

În această categorie vei găsi benzi LED doar cu un grad ridicat de protecție la umiditate și praf. Nu recomandăm ca la exterior să fie montate benzi fără grad de protecție IP, pentru că există riscul ca durata lor de viață să fie considerabil redusă. Minim IP66 este indicat pentru benzile LED exterior, astfel având protecție la ploaie.

Transformatoare și telecomenzi compatibile cu benzi LED exterior

Benzile LED exterior din catalogul nostru online sunt profesionale. Pentru montajul lor, care trebuie realizat doar de către personal calificat, este necesar să ai și transformator compatibil. În pagina de produs a fiecărei benzi LED exterior vei regăsi recomandate transformatoare dedicate. Trebuie să ai în vedere că banda LED trebuie să aibă un consum de maximum 80% din puterea transformatorului, astfel asigurându-te că ai o marjă de siguranță în caz de fluctuații de curent. De exemplu, dacă consumul benzii LED este de 72W (5m x 14,4W/m), ai nevoie de un transformator de 100W.

Pentru reglarea intensității luminii sau pentru schimbarea de culoare, poți achiziționa o telecomandă dedicată. La fel ca în cazul transformatoarelor, vei regăsi în pagina de produs telecomenzi compatibile. Sunt extrem de practice și te ajută să ai un iluminat modern și economic.

Bandă LED exterior flexibilă

Pentru configurații unde ai multe colțuri, poți alege o bandă LED flexibilă pentru exterior. Modelul din oferta noastră are 140 LED-uri/m și este diponibilă în două variante de temperatură de culoare: bandă LED exterior alb caldă 3000K și bandă LED exterior alb neutră 4000K. Pe lângă transformator, banda LED exterior are nevoie și de cleme de fixare sau de profil din aluminiu.

Dacă dorești benzi LED pentru interior, descoperă categoria din secțiunea Corpuri iluminat interior.