Coș de cumpărături

Lampadare moderne

Lampadare moderne

Lampadare moderne cu design minimalist

Alege un lampadar cu un design modern pentru casa ta. Avem în ofertă atât lampadare moderne care necesită bec, cât și lampadare cu LED integrat. O paletă largă de finisaje și modele. Descoperă lampadarele moderne din oferta noastră!

Filtrează
Garanție 2 ani
Lampadar dormitor DC, finisaj alb - lemn, diametru 18 cm.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.DC este o serie de lustre complet unică, dezvoltată în colaborare cu Michael Waltersdorff și Emanuele Patton. Datorită formelor sale rotunde și a combinației dintre metal și..
De la  1.904,00 lei
Fără TVA:1.600,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar dormitor DC-2, finisaj negru - lemn, diametru 18 cm.Lampa necesită 2 becuri E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.DC este o serie de lustre complet unică, dezvoltată în colaborare cu Michael Waltersdorff și Emanuele Patton. Datorită formelor sale rotunde și a combinației dintre m..
De la  2.130,10 lei
Fără TVA:1.790,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar dormitor Hygge, finisaj negru, diametru 40 cm.Lampa necesită 2 becuri E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lampadarele Hygge au fost desenate și proiectate de Michael Waltersdorff, fiind o extensie a veiozelor cu baterie din aceeași colecție. Lămpile se potrivesc excelent în maj..
De la  1.297,10 lei
Fără TVA:1.090,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar dormitor Hygge, finisaj roșu.Lampa necesită 2 becuri GU10 max 35W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lampadarele cu 2 brațe Hygge au fost desenate și proiectate de Michael Waltersdorff, fiind o extensie a veiozelor cu baterie din aceeași colecție.Cele două brațe ale lampadarului sunt flex..
De la  1.297,10 lei
Fără TVA:1.090,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar fără fir LED 3W Hygge, lumină alb caldă 3000K, finisaj alamă.Hygge de la Halo Design este un lampadar fără fir flexibil, funcțional și portabil, având un abajur de 19 cm diametru. Lampa a fost dezvoltată cu o baterie integrată și are protecție la umiditate - IP54 rezistent la apă. Lampa est..
De la  1.118,60 lei
Fără TVA:940,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living Atom, finisaj alamă.Lampa necesită 6 becuri G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Atom este un lampadar modern cu un design minimalist, realizat din materiale de înaltă calitate, cu brațe reglabile care permit să fie orientate pentru a realiza un iluminat spectaculos.Lămpil..
De la  3.284,40 lei
Fără TVA:2.760,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living Halo, finisaj antracit.Lampa necesită 1 bec E27 max 60W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Seria de lampadare Halo este rezultatul unei tehnici laser speciale, în care aluminiul este modelat cu o precizie extremă. Detaliile lampadarului se văd adesea pe motocicletele de epocă, de u..
De la  1.523,20 lei
Fără TVA:1.280,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living Twist, finisaj alamă.Lampa necesită 1 bec E27 max 40W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lămpile Twist proiectate de Michael Waltersdorff & Emanuele Patton sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Lampadarele surprind datorită nervurilor de sticlă și al modelului răsucit. C..
De la  1.523,20 lei
Fără TVA:1.280,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living Twist-4, finisaj alb - negru.Lampa necesită 4 becuri G9 max 28W - vezi opțiunile disponibile mai jos.Lămpile Twist proiectate de Michael Waltersdorff & Emanuele Patton sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Lampadarele surprind datorită nervurilor de sticlă și al modelului ..
De la  1.904,00 lei
Fără TVA:1.600,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadar living model Papua are un design modern, realizat din metal și textil. Lampadarul are culoarea alb mat și un cablu de 2 metri.Lampa de podea este compatibilă cu bec LED E27 max 15W și este potrivită pentru birouri sau livinguri...
De la  1.981,35 lei
Fără TVA:1.665,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadarul modern Lao este creația designerului Nahtrang. Este o lampă de podea LED minimalistă, fiind o opțiune bună pentru camerele care au nevoie de un punct luminos.Lampadarul are un finisaj negru mat, conceput din aluminiu, ABS și policarbonat.Conferă lumină alb caldă 3000K, iar poziția spotulu..
De la  785,40 lei
Fără TVA:660,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadarul Link este din colecția designerului Estudi Ribaudí. Lampadarul are un stil modern cu finisaj alb mat.Lampa de podea poate fi utilizată ca sursă pentru a crea lumină ambientală în camerele de zi și dormitoare.Lampadarul Link are un cablu de 1,9 metri, este conceput din oțel și este compati..
De la  821,10 lei
Fără TVA:690,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampă de birou LED 3W+8W, finisaj alb și grad de protecție IP20. CRI80 și 730lm, având lumină alb caldă 3000K.Lampa are înălțimea de 140 cm, cu baza luminoasă și cu 2 întrerupătoare. Dotată cu transformatoare 700mA + 350mA.În conformitate cu standardul EN60598-1 și orice alte standarde specifice...
De la  952,00 lei
Fără TVA:800,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampa suspendată Whizz este creația designerului Christoph Friedrich Wagner. Este o lampă pendul minimalistă cu greutate la bază pentru a putea fi fixată pe podea.Lampa este o opțiune bună pentru camerele care au nevoie de un punct luminos: dormitor, living, hol, putând juca rol de lampadar în zona ..
De la  1.618,40 lei
Fără TVA:1.360,00 lei
Vezi detalii
Garanție 2 ani
Lampadarul Guadalupe a fost proiectat de către designerii de la Faro Lab. Are un design unic și dă o notă modernă oricărui spațiu. Abajurul are un finisaj verde și permite ca lumina să fie direcționată mai ferm, iar piciorul lampadarului este negru din oțel. Lampadar potrivit pentru dormitor și livi..
De la  1.737,40 lei
Fără TVA:1.460,00 lei
Vezi detalii
Afişare 1 - 15 din 25 (2 pag.)


Lampadare moderne


Alege pentru livingul tău un lampadar cu design modern. Lampadarele sunt ideale pentru iluminatul decorativ și asigură o atmosferă intimă. În oferta archi|LIGHT găsești atât lampadare moderne care folosesc tehnologia LED, căt și lampadare care necesită bec LED E27. Indiferent de opțiune, cu siguranță căminul tău va căpăta un nou suflu după achiziția unui lampadar modern.

De asemenea, lampadarele moderne sunt ideale în camerele de hotel, dar și în lobby-ul unei recepții de birouri.

Lampadare moderne cu picior înalt – atribute

  • Ajustabilitate: pe lână varianta clasică cu lumină fixă, avem și lampdare care pot fi orientate către zonele pe care dorești să le evidențiezi sau care să-ți asigure lumină pentru citit.
  • Materiale: lampadarele moderne sunt realizate din materiale rezistente. Piciorul este din metal, iar abajurul din textil sau policarbonat.
  • Finisaj: lampadarele moderne pot fi în sine obiecte decorative. De aceea, finisajul lor este esențial. Își oferim o gamă variată de culori, de la alb, negru, bej sau gri, până la auriu, verde, maro, bronz sau nichel.
  • Înălțimea: ai în vedere ca proporțiile din cameră să fie respectate. Într-un living minimalist, este necesar un lampadar modern cu finisaj simplu, având o înălțime comparabilă cu mobilierul din încăpere. În oferta noastră găsești variante de lampadare moderne de la 90 cm până la 2 metri. 
  • Lungime cablu: nimeni nu-și dorește prelungitoare prin casă, astfel că măsoară care este distanța dintre priză și locul unde vrei să pui lampadarul modern. Îți oferim modele cu cablu de 1,5 metri până la 4,3 metri.

Lampadare moderne – modele


Bec inteligent pentru lampadare moderne. Lampadarele din gamele Guadalupe, Rem, Artis sau Vesper sunt compatibile cu becul LED E27 7W Smart model 01696 care poate fi controlat prin WiFi, cu aplicația Tuya.

Descoperă toate lampadarele moderne din sortimentul archi|LIGHT. Ca alternativă, consultă și secțiunea cu lampadare clasice.